Warzywa kupowane w hurtowej ilości

Restauracja była dla mnie wszystkim a od czasu jak wprowadziłam jeszcze catering, to już nie miałam czasu na nic. Odpowiadało mi to, bo kochałam swoją pracę. Moja restauracja oferowała głównie dania wegetariańskie i to był jedyny taki lokal w mieście.

Świeże warzywa każdego dnia

sprzedaż hurtowa warzywPotrzebne było mi dojście do świeżych warzyw, bo były one podstawą każdego serwowanego w mojej restauracji dania. Interesowała mnie wyłącznie sprzedaż hurtowa warzyw, ponieważ potrzebowałam dużo warzyw i inna forma ich zakupu mi nie odpowiadała. Poprosiłam pracownika, żeby zorientował się, czy gdzieś w okolicy jest osoba, która hurtowo zajmowała się sprzedażą warzyw, gdyż zależało mi na długotrwałej współpracy. Stawiałam na mniejszą firmę i liczyłam, że pracownikowi uda się znaleźć kogoś odpowiedniego. Otrzymałam namiar na firmę, która oferowała świeże warzywa najlepszej jakości. Sprzedawane one były tylko w hurtowych ilościach, co gwarantowało niższą cenę. W ofercie tej firmy dostępne były wszystkie warzywa, których potrzebowałam na co dzień i zdecydowałam się na zamówienie. Firma ta nie tylko hurtowo sprzedawała warzywa, ale również dowoziła je bezpośrednio do klienta. To była obsługa na bardzo wysokim poziomie i zadowolona byłam w efektów współpracy. Każdego dnia miałam świeże warzywa, które kupowałam hurtowo. Nie tylko do potraw cateringowych, ale też do lokalu, ponieważ moją restaurację zaczęło odwiedzać coraz więcej osób. Wszystko zawdzięczałam świeżym i smacznym warzywom.

Otworzyłam jeszcze trzy nowe restauracje w innych częściach miasta. Zatrudniałam tylko doświadczonych pracowników, ponieważ wysoka jakość obsługi była podstawą w tej branży. Nawet pracował dla mnie kucharz, który wygrał jakiś program telewizyjny i był znany w całym kraju.